Categorieën

  • Import
  • Wijn & Thee
  • Delicatessen
  • Kesbeke
  • Alkena Zijden onderkleding
  • Alkena Zijden Baby- & Kinderkleding
  • Pantykousen van Kunert & Hudson
  • Ihr
  • Hygiëne en schoonmaak

Hygiëne en schoonmaak / Unicura Ultra Zeeptablet

Unicura Ultra Zeeptablet
Unicura Ultra Zeeptablet

Unicura Ultra Zeeptablet reinigt je handen grondig en houdt je huid zacht en soepel

€ 3,50
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Unicura Ultra Zeeptablet.

Inhoud: 2 x 90 gram.

Unicura Ultra Zeeptablet reinigt je handen grondig en houdt je huid zacht en soepel. De antibacteriële formule van de tabletten is verrijkt met limoenextract en neutraliseert sterke geuren zoals geuren van knoflook, vis en uien.

Ultieme huidverzorging

De klinisch bewezen Unicura Ultra Zeeptablet is speciaal ontwikkeld om elke dag te zorgen voor uiterst schone handen. De formule met een antibacterieel ingrediënt beschermt je handen effectief tegen elke vorm van bacteriën die je tegenkomt tijdens je dagelijkse bezigheden. Ook bevat het limoenextract om sterke geuren te neutraliseren, zoals knoflook- en visgeuren.

Voor ieder huidtype
De Unicura Ultra Zeeptablet is ontwikkeld om elk huidtype de grondige verzorging te bieden die het nodig heeft. De formule zorgt dagelijks voor een fris gevoel en goede verzorging zodat je je handen goed beschermd houdt tegen bacteriën.

Optimale gebruiksaanwijzing
Maak eerst je handen nat met (lauw)warm water terwijl je ondertussen de zeeptablet afspoelt. Zeep daarna je handen in. Zorg dat je alle handdelen goed inzeept, dus ook je vingertoppen en tussen je vingers in, en wrijf je handen goed over elkaar. Vervolgens spoel je je handen weer af onder stromend water, en droog je ze goed af met een handdoek, het liefst van papier.

Over Unicura
Het is belangrijk om je handen dagelijks te wassen. Het dagelijks wassen helpt tegen bacteriën op je handen. De klinisch bewezen handzepen van Unicura reinigen je handen en houden ze zacht en soepel. De handzepen zorgen ook voor een effectieve barrière tegen bacteriën. Gebruik Unicura daarom in je badkamer, keuken en op het toilet. Dan kan iedereen in huis zijn handen wassen op de momenten die daarom vragen. Zo help je bacteriën te bestrijden en zorg je voor pure hygiëne, iedere dag weer.