Categorieën

  • Import
  • Wijn & Thee
  • Delicatessen
  • Kesbeke
  • Alkena Zijden onderkleding
  • Alkena Zijden Baby- & Kinderkleding
  • Pantykousen van Kunert & Hudson
  • Ihr
  • Hygiëne en schoonmaak

Hygiëne en schoonmaak / Mondmasker Type 2, 20 stuks

Mondmasker Type 2, 20 stuks
Mondmasker Type 2, 20 stuks

Type 2 mondkapjes bieden mond –en neusbescherming en zijn aan te passen, aan de vorm van uw neus. Ze filteren 99% van de lucht bij inademing en bieden bescherming tegen Covid-19.

€ 5,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Mondkap type 2

Dit type 2 mondkapjes bieden u mond –en neusbescherming en zijn aan te passen, aan de vorm van uw neus. De mondkapjes filteren 99% van de lucht voordat het ingeademd wordt, zijn water afstotend en beschermen tegen bacteriën en virussen die in de lucht rondzweven.


De type 2 face masks hebben een standaard maat en zijn zelf te verstellen op de neusbrug, met de metalen strip. Hiermee zorgt u voor een goede pasvorm en optimale (aansluitende) bescherming van uw neus en mond. Daarnaast zijn de maskers licht van gewicht en bevatten ze elastische oorlussen. Hiermee kunt u het mondmasker bevestigen aan de oren en blijft het voor langdurige tijd goed zitten. Het materiaal is zeer zacht en irriteert de huid daardoor niet. De mondmaskers zijn ook anti allergisch en geurloos, ideaal als het masker langere tijd het gezicht aanraakt.

Mede door het zeer lichte gewicht en hoge comfort zijn ze zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Hierbij kunt u denken aan: een bezoek aan de supermarkt, werken (op kantoor), tijdens een wandeling met de hond et cetera. De type 2 mondkappen zijn verkrijgbaar met 20 mondmaskers per afgesloten plastic verpakking. De medische mondkapjes zijn van een zachte (hoge) kwaliteit, licht van gewicht en daarnaast ook vochtbestendig.


Comfortabele, drielaagse hypoallergene mondmaskers met oorelastiek en neusstrip. De mondmaskers zijn van zacht materiaal, glasvezel- en latexvrij en verpakt in handige dispenserdoosjes. Deze uitvoerig geteste mondkapjes zijn voorzien van een zeer goede filter, waardoor zij het beschermingsniveau type 2 hebben gekregen. Deze mondkappen voldoen aan de Europese norm en zijn zeer veilig en effectief zijn.

Type 2 beschermt tegen het inademen van ultrafijne deeltjes in de lucht, zoals stof en vocht. Deze face masks hebben een internationale standaard en staan garant voor een filtering van 99% van de rondzwevende deeltjes in de lucht, voordat u het inademt. Mondkapjes van het type 2 bieden de drager bescherming tegen het coronavirus (COVID-19). Daarnaast hebben deze face masks ook een waterafstotende laag, waardoor vuil van buitenaf niet op het mondmasker blijft hangen. De ultieme bescherming tegen bacteriën en virussen.


De face masks beschermen dus tegen bacteriën en virussen die in de lucht rondzweven. Voor het naleven van deze eisen zijn laboratorium –praktijktests uitgevoerd. De surgical masks houden 99% van de bacteriën en virussen tegen. Let op: niet geschikt voor hergebruik vanwege de hygiëne en werking van de mondmaskers. Wanneer een mondkapje al is gedragen en u heeft beschermt op diverse plekken is het verstandig deze weg te gooien om kruisbestuiving te voorkomen.

Kenmerken:
- TYPE 2 mondkap
- Mondbescherming met elastieken oorlussen
- Geïntegreerde neusbeugel, om het mondkapje aan te passen aan het gezicht
- 4 laags mondmasker
- Filterniveau 99%
- Licht van gewicht, comfortabel en vochtbestendig
- CE certificering, REF YLEN104
- Verpakt in sealbag per 50 stuks in handige dispenserdoos
- Beschermt tegen bacteriën en virussen, ook tegen Covid-19
- Hypoallergeen, glasvezel- en latexvrij